Meesteres Diva Nikita

Mistress Diva Nikita

Mistress Diva Nikita voor soft tot harde SM sessies, ontvangt in SM studio Rotterdam. Meesteres Diva Nikita is eenkinky Aziatische (halfbloed) Mistress ! Je kunt bij mij terecht voor een soft of hard spel. Ik ben o.a gespecialiseerd in BDSM en fetish domination services. (Anaal spel, Electro, Bondage, Canes, Cbt, Kaarsvet, Klemmen, Naalden, Opsluiting, Rollenspel, Violetwand, Spanking, Trampling, Teasen, Zweepjes. Mocht jouw fantasie hier niet bij staan. Laat het mij weten en ik zal kijken of er mogelijkheden zijn).

Je zal ontdekken dat ik een goed ontwikkelde fantasie heb die ik met veel plezier uitoefen op jou ! Ik krijg enorm veel satisfactie, van mensen in zoals ik het noem ‘De kinky Zone’ te krijgen. Dit is de zone waar de persoon in kwestie uit zijn normale reguliere wereld stapt en begint aan de reis door een opeenvolging van intense en absolute mooie gevoelens.
Als kinky Mistress creëer ik een veilige omgeving voor iedereen om zijn of haar gevoelens wil ontdekken qua fetish en seksuele geaardheid waar geen ruimte is voor intolerantie of angst voor oordelen. Ik ken geen stigma’s of schaamte. Ik neem ten alle tijden de veiligheidsvoorschriften in acht.